top of page
evvaairkey.png

Evva Airkey – Digitalt låssystem, Smart helt enkelt

AirKey gör din vardag enklare och ger dig större frihet. Med AirKey kan du låsa upp dörrar med din mobil, skicka nycklar via sms och enkelt organisera hela ditt låssystem. På så sätt ger AirKey dig maximal frihet och maximal säkerhet – på jobbet eller i bostaden. 

Dina fördelar med AirKey 

 • Skicka nycklar till smarttelefoner online

 • Gratis app och onlineadministration

 • För små och stora tillträdessystem

 • Kvalité och datasäkerhet från EVVA 

Om EVVA AirKey

Med AirKey blir din smarttelefon en nyckel. Det ger dig kontroll över passager i dina dörrar samt höjer säkerheten och flexibiliteten i ditt elektroniska låssystem.

 

Med en AirKey-cylinder samt en mobiltelefon eller en dator med internetuppkoppling kan du skicka nycklar i form av textmeddelanden (SMS) och hantera ditt elektroniska låssystem online.

 

EVVA Airkey låscylinder finns i alla cyindertyper som ovala låscylinder, runda låscylinder samt Europacylinder och även till hänglås, postboxcylinder och väggläsare för styrning av elektriska slutbleck.

 

Möjligheten till eftermontering ger kostnadsbesparingar och minskar miljöpåverkan och alla cylindrar kan användas i både utomhus- och inomhusmiljöer. 

Funktioner

 • Öppnas med mobiltelefon (via Bluetooteh eller NFC) eller med nyckelbricka.

 • Tydliga signaler talar om cylinderns status.

 • Det finns ett installationsverktyg för att montera ihop AirKey-cylindern.

 • AirKey-cylindrar är godkända för användning både inomhus och utomhus.

Låscylindrarna utgör den centrala säkerhetsprodukten i AirKey-systemet och är utrustade med funktioner som kärndragnings- och borrskydd, vriddämpare och ett integrerat säkerhetselement för säker datalagring. Cylinderkonstruktionen följer svensk standard som gör att cylindern är enkel att installera. 

Administration av nycklar

 • AirKey-appen gör din smarttelefon till en eller flera nycklar för olika system.

 • Administrationen sker antingen via AirKey appen eller via AirKey onlineadministration - både är kostnadsfria.

 • Med AirKey-appen kan du skapa och uppdatera även andra ID-medier, såsom kort och nyckelbrickor. Den erbjuder dessutom en säker skyddsnivå tack vare möjligheten att använda en pinkod.

 • Onlineadministrationen är kontrollcentret där nya nycklar/behörigheter kan skapas eller befintliga behörigheter spärras. Den är gratis, snabb att registrera och enkel att använda.

 • Du kan enkelt skicka nycklar/behörigheter till berörda personer med ett enkelt pushmeddelande. Du kan även inkludera individuella texter i meddelandet.

KeyCredits

Du behöver KeyCredits för att utfärda nya nycklar och ändra behörigheter för befintliga nycklar. En KeyCredit räcker för att skapa eller ändra en behörighet. Det är gratis att låsa upp dörrar och ta bort behörigheter. Välj mellan de mängdbaserade krediterna 10, 50 eller 100 KeyCredits eller tidsbaserad kredit – obegränsade KeyCredits i ett eller tre år. 

Teknisk specifikation

 • Godkänt enligt SSF 3522

 • IP Klassning: IP65 klassad (Läs mer om IP klassning.)

 • Drivs med 2 st medföljande CR2 batterier.

 • Lång batteritid med upp till 30 000 aktiveringar

 • Beröringsfri öppning med Bluetooth

 • NFC-teknik öppning på korta avstånd (endast med Android-telefoner)

 • Visuella och ljudsignaler

AirKey-cylinder

AirKey-cylindrar är godkända för användning både inom- och utomhus. De utgör den centrala säkerhetsprodukten i AirKey-systemet och är utrustade med funktioner sån kärndragnings- och borrskydd, vriddämpare och ett integrerat säkerhetselement för säker datalagring. Den modulbyggda konstruktionen gör att cylindern är enkel att installera och anpassa i längden.

AirKey-väggläsare

AirKey-väggläsaren kan användas inom- och utomhus. I kombination med styrenheten passar den för styrning av elektroniska låskomponenter i alla typer av dörrar, t.ex. för tilldelning av behörigheter till skjut- och svängdörrar, hissar och elektroniska avskiljningssystem. 

AirKey-hänglås

AirKey-hänglåset är det perfekta komplementet till AirKey-systemet. Det skyddar dina serverskåp,leveransboxar, förråd eller gallerkonstruktioner. Med IP65-klassning lämpar sig hänglåset för användning inom- och utomhus. 

AirKey onlineadministration 

Mjukvarans onlineadministration är kontrollcentret där nya 
nycklar/behörigheter skapas eller befintliga behörigheter spärras. Den är gratis, snabb att installera och enkel att använda. 

AirKey-app

Den kostnadsfria AirKey-appen är intuitiv att använda och kompatibel med iPhone (från iOS 10) och Android 5.0. Den omvandlar din smarttelefon till en eller flera nycklar för olika system. Med AirKey-appen kan du även skapa och uppdatera andra tillträdesmedier såsom kort eller nyckelbrickor. Den valfria pinkoden förhöjer säkerheten för appen.  

Kontakta oss

Intresserad av demo eller mer information om Evva AirKey passersystem
kontakta då oss.

Marcus Borgström.png

Alexander Rahm

Key account manager

010-483 40 90

076-304 40 81

Marcus Borgström.png

Jimmy Birklin

Sälj/Projektör Lås och Säkerhetssystem

010-483 40 74

070-258 52 75

Göthes Säkerhet 

det säkra och hållbara valet som säkerhetsleverantör sen 1861!

Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page