top of page

Fastighetsboxar

 Varför välja fastighetsboxar?

Genom att få posten utdelad i fastighetsbox kan säkerhetsdörrar utan inkast installeras som skydd mot brand och inbrott. Om man väljer att inte byta sin dörr kan den gamla dörren förslutas med en plåt och isolering. Dörrar utan brevinkast minskar buller, lukt och drag från trapphuset.

fastighetsboxar.png

Vad är en fastighetsbox? 

Fastighetsboxar är det moderna sättet att ta emot post då vi skickar färre brev och istället får mer saker levererade hem till dörren. Med fastighetsboxar kommer också andra fördelar som mindre spring i trapphuset, mindre inbrottsrisk och större brandsäkerhet.

Det moderna sättet att ta emot brev och mindre paket

Fastighetsboxar innebär att ni samlar hela husets post på ett ställe och att varje lägenhet får sitt eget låsbara postfack. Postfacken i fastighetsboxarna har också större dimensioner än brevinkasten och är bättre anpassade till hur postgången ser ut. Idag skickar vi nämligen färre brev och vykort, men beställer mer produkter via internet. Med hjälp av en fastighetsbox kan fler av dessa försändelser levereras direkt hem till huset.

En förbättring för både boende och företag

Alla boenden, butiker och företag i fastigheten får ett postfack för den vanliga postgången. Dessutom kan föreningen eller fastighetsägaren välja att lägga till en servicebox som gör det möjligt att ta emot ännu större försändelser hem till huset.

Minskade uppvärmningskostnader

Utan brevinkast i dörren minskar också draget utifrån och risken för kallras under de kalla månaderna, vilket göra att föreningen kan spara pengar på uppvärmningskostnaden.

Exempel på leverantörer

Renz, Din Box

Kontakta oss

Intresserad av demo eller mer information kontakta då Marcus B eller Jimmy B.

Se nedan eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.

Marcus Borgström.png

Alexander Rahm

Key account manager

010-483 40 90

076-304 40 81

Marcus Borgström.png

Marcus Borgström

Säljare

010-483 40 98

072-601 69 08

Marcus Borgström.png

Jimmy Birklin

Sälj/Projektör Lås och Säkerhetssystem

010-483 40 74

070-258 52 75

Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page