top of page
LivionKey 30 Hotel Corridor HIGH.jpg

LivionKey-1

LivionKey-1, är det distansstyrda nyckelskåpet eller snarare nyckelautomaten som underlättar utlämning av nycklar dygnet runt! Nycklar hämtas och returneras i samma nyckelskåp, LivionKey-1 och administratören får information när nyckeln har hämtas och när den är återlämnad. Kan det vara enklare och smidigare?

Har du en verksamhet med ut och inlämning av nycklar?

Nyckelskåpet LivionKey-1 passar utmärkt till exempel aktörer, som hyr ut stugor, eller andra uthyrningsverksamheter som kräver nycklar, kort eller taggar och som ville få en lösning som skulle underlätta deras vardag bättre än de traditionella utlämningsätet över disk. Kunden hämtar och returnera nyckeln i samma nyckelskåp, LivionKey-1 och hyresvärden får informationen när nyckel hämtas ur nyckelskåpet, LivionKey-1 och lämnas åter. På så sätt vet uthyraren när kunden har kommit och åkt, vilket underlättar väsentligt vid bl.a. stugkontroll och städningarna.

 

Smart skåp med loggfunktion

LivionKey-1 beskrivs bättre som en nyckelautomat. Vid varje uttag eller insättning i nyckelskåpet registreras detta i en händelselogg som enkelt kan läsas av i den molnbaserade mjukvaran. Varje gång någon hämtar ut en nyckel eller lämnar tillbaka en nyckel så tar skåpet att ta ett foto där nycklarna ligger.

 

Tillfäligakoder via sms eller mail

Tillfälliga koder delas ut av administratören som enkelt kan tidsbestämma när nycklar skall kunna hämtas ut eller lämnas tillbaka, både tid och datum anges av administratören. De tillfälliga koderna skickas ut via sms eller mail. Mjukvaran är molnbaserad och kan därför administreras både med en mobil en läsplatta eller en dator.

Kraftig konstruktion med ett mycket bra stöldskydd

LivionKey30 skåpet stomme är tillverkad i pulverlackad stålplåt och har en rostfri front i stålplåt. En mycket kraftig ram i stålplåt bultas fast i vägg med flera bultar och sedan låses frontstommen fast med hjälp av ett kraftigt nyckellås. LivionKey30 skåpet kan därav inte enkelt stjälas utan hjälp av rejäla verktyg och mycket arbete. Om LivionKey30 skåpet rubbas ur sin plats så skickas ett larm direkt till mjukvaran så att du som administratör snabbt kan se vad som händer med skåpet.

Enkel anslutning 

LivionKey-1 ansluts enkelt till ett 230 Volts uttag med den medföljande kontakten. Så fort skåpet kopplats in i 230 volts uttaget så är skåpet färdigt för att börja administreras. Automaten använder lågspänning och är energisnål, den förbrukar inte mera el än en glödlampa. LivionKey-1 internet uppkoppling sker i det vanliga mobila nätverket vilket innebär att det inte finns något behov av wifi eller direktanslutning via ett internet nätverk.

 

Nyckelhanterings områden för LivionKey-1 

  • Hotell och boende.

  • Hyres-objekt och -förråd.

  • Nyckelhantering till lägenhetsvisningar.

  • Studentboende.

  • Förmedling av nycklar vid biluthyrning eller traileruthyrning.

  • Projektarbete eller tillfälligt anställda.

  • Lageruthyrning.

  • Läkemedelsskåp.

  • Nyckelutlämning hantverkare

IMG_8395 Livion Key 1 avainlokero single

Kontakta oss

Intresserad av mer information om LivionKey-1? Kontakta då oss.

Marcus Borgström.png

Alexander Rahm

Key account manager

010-483 40 90

076-304 40 81

Marcus Borgström.png

Marcus Borgström

Säljare

010-483 40 98

072-601 69 08

Marcus Borgström.png

Jimmy Birklin

Sälj/Projektör Lås och Säkerhetssystem

010-483 40 74

070-258 52 75

Göthes Säkerhet 

det säkra och hållbara valet som säkerhetsleverantör sen 1861!

Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page