top of page
LivionKey 30 Hotel Corridor HIGH.jpg

Nyckelskåp LivionKey30 nyckel automat för nycklar och kort!

LivionKey30 är det enkla och säkra nyckelskåpet att montera och administrera. LivionKey30 automat fungerar dygnet runt, vilket betyder att man närsomhelst kan hämta eller returnera nycklar med en aktiv PIN-kod.

Har du en verksamhet med ut och inlämning av nycklar?

Lösningen heter LivionKey, nyckelskåpet som löser dina behov! LivionKey30 är mycket populärt och praktiskt skåp inom tex. hotell, camping, vård, omsorg och biluthyrning där man ofta lämnar ut nycklar eller lämnar in nycklar utanför normala öppettider.

 

Smart skåp med loggfunktion

LivionKey30 skåpet har 30 fack och beskrivs bättre som en nyckelautomat. Vid varje uttag eller insättning i nyckelskåpet registreras detta i en händelselogg som enkelt kan läsas av i den molnbaserade mjukvaran. Varje gång någon hämtar ut en nyckel eller lämnar tillbaka en nyckel så finns det möjlighet för skåpet att ta ett foto, vanligast är dock att ha den funktionen avaktiverad och foto tar endast när någon försöker flytta på eller göra skada på automaten.

 

Tillfäligakoder via sms eller mail

Tillfälligakoder delas ut av administratören som enkelt kan tidsbestämma när nycklar skall kunna hämtas ut eller lämnas tillbaka, både tid och datum anges av administratören. De tillfälliga koderna skickas ut till kund eller anställd via sms eller mail. Mjukvaran är molnbaserad och kan därför administreras både med en mobil en läsplatta eller en dator.

Kraftig konstruktion med ett mycket bra stöldskydd

LivionKey30 skåpet stomme är tillverkad i pulverlackad stålplåt och har en rostfri front i stålplåt. En mycket kraftig ram i stålplåt bultas fast i vägg med flera bultar och sedan låses frontstommen fast med hjälp av ett kraftigt nyckellås. LivionKey30 skåpet kan därav inte enkelt stjälas utan hjälp av rejäla verktyg och mycket arbete. Om LivionKey30 skåpet rubbas ur sin plats så skickas ett larm direkt till mjukvaran så att du som administratör snabbt kan se vad som händer med skåpet.

Enkel anslutning 

LivionKey30 skåpet ansluts enkelt till ett 230 Volts uttag med den medföljande kontakten. Så fort skåpet kopplats in i 230 volts uttaget så är skåpet färdigt för att börja administreras. Automaten använder lågspänning och är energisnål, den förbrukar inte mera el än en glödlampa. LivionKey30 skåpet internet uppkoppling sker i det vanliga mobila nätverket vilket innebär att det inte finns något behov av wifi eller direktanslutning via ett internet nätverk.

 

Enkel utbyggnad för hantering av fler nyckelskåp

Behöver ni hantera fler nycklar än 30 för utlämning eller retur så kan man enkelt komplettera sitt befintliga LivionKey30 skåp med fler nyckelskåpautomater. Du kan enkelt kontrollera skåpen via mjukvaran så att era kunder eller anställda kan få ut eller lämna tillbaka sina nycklar.

 

Integreras mot andra program

Mot en engångskostnad erhålls API som möjliggör att Livion produkter enkelt kan integreras med andra program. 

IMG_6658 LivionKey 30 White Background H
IMG_6663 LivionKey 30 White Background H

Kontakta oss

Intresserad av mer information om Livions LivionKey30 nyckelskåp kontakta då Marcus B eller Jimmy B.

Jimmy Birklin.jpg

Jimmy Birklin

Sälj/Projektör Lås och Säkerhetssystem

Göthes Säkerhet 

det säkra och hållbara valet som säkerhetsleverantör sen 1861!

Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page