top of page

Göthes Säkerhet AB sprider glädje genom välgörenhetHej kära kunder och samarbetspartners,

Vi hoppas att detta nyhetsbrev når er i god hälsa och högtider som närmar sig! Inför den stundande julen har vi på Göthes Säkerhet AB beslutat oss för att sprida lite extra värme och glädje genom att göra något speciellt i år.


För 2023 har vi valt att skänka en meningsfull gåva till Barncancerfonden och Tobiasregistret som ett alternativ till den traditionella julklappen. Vi är övertygade om att vårt stöd kommer att göra en verklig skillnad i kampen mot barncancer och bidra till en ljusare framtid för de barn och familjer som påverkas.


Barncancerfonden är en organisation som arbetar hårt för att finansiera forskning och stödja drabbade familjer i deras kamp mot barncancer. Tobiasregistret, å andra sidan, fokuserar på att stödja och underlätta för unga människor med cancer.


Vi känner oss privilegierade att kunna bidra till dessa fantastiska organisationer och vill uppmana er alla att överväga att göra något liknande i år. Tillsammans kan vi göra skillnad och sprida ljus i tillvaron för dem som behöver det som mest.


Vi är tacksamma för ert fortsatta stöd och ser fram emot att tillsammans göra skillnad för dem som behöver det mest.


Önskar er en varm och kärleksfull jul,

Göthes Säkerhet AB

Comments


Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page