top of page

Göthes Säkerhet söker en utåtriktad Låstekniker

Uppdaterat: 18 maj 2022

Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften, är serviceinriktad med passion för att hjälpa människor. Gillar du tempo? Får energi av omväxling? I Team Göthes skapar vi nytta och mervärde för goda affärsrelationer i en framtidsbransch som växer.Om tjänsten Rollen som Låstekniker på Göthes Säkerhet innebär att du arbetar med service och nyinstallation av lås, beslagning, dörrstängare, dörrautomatiker, nödutrymning etc. Har du dessutom kunskaper inom porttelefoni, passersystem eller larm är detta ett stort plus.


Gesäll- eller Mästarbrev eller annan vidareutbildning är meriterande men inte ett krav.


Som Låstekniker på Göthes Säkerhets får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och intresse. Är du intresserad av att utvecklas och lära dig mer för att leverera hög kunskap och leveranser i världsklass då har du rätt förutsättningar att bli en lagspelare inom Göthes Säkerhet.


Göthes Säkerhet är i en spännande fas! Med nytänk, smarta lösningar och drivna medarbetare ligger Göthes i framkant, allt för att göra kunderna nöjda. På Göthes Säkerhet arbetar ett rutinerat gäng som alla är proffs på säkerhetslösningar. Vi värdesätter arbetsglädje likväl som hög kvalité. Uppdragen är många och växer, vi behöver bli fler, därav söker vi en ny Låstekniker till gänget.


Vem är du? Vi söker dig som bidrar till den fina laganda och härliga stämningen som finns hos oss. Vi söker dig som är:


· Ordningsam

· Ansvarskännande

· Positiv

· Lösningsorienterad

· Samarbetsvillig

· Strukturerad

· Noggrann


Vi söker dig som har några års erfarenhet och kompetens inom låsteknikeryrket.


Vi sätter stort värde på din personlighet.


Du som person gillar att ha många bollar i luften, ha ordning och reda, målinriktad samt har ett strukturerat arbetssätt. Du har kunden i fokus och brinner för service.


Du är intresserad av människor och att samarbeta med andra, tidigare erfarenhet av arbete som Låstekniker är meriterande.


Du har goda kunskaper om svagström och data. B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.


En förutsättning är att du inte förekommer i belastningsregistret.


Vi ser gärna kvinnliga sökanden.


För att trivas och lyckas på Göthes Säkerhet behöver du Vara en lagspelare. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.


Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Göthes Säkerhet till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!


Alltid sträva mot att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.


På Göthes Säkerhet är vi ärliga, lojala, och håller det vi lovar.


Om Göthes Säkerhet Göthes Säkerhet AB har ambitionen att skapa högsta möjliga mervärde och nytta till alla våra kunder. Som återförsäljare och installatör av ledande fabrikat kan vi guida rätt från enskild produkt till helhetslösningar. Genom hög kvalité och i nära samarbete med kunder och leverantörer skapas effektiva, tillförlitliga och långsiktiga relationer. Vi är 23 medarbetare inom Göthes Säkerhet. Vi är specialiserade och experter som jobbar framför allt med Låssystem, Larmsystem, Passersystem, Tvättstugebokning, Postboxar, Porttelefon, CCTV, Dörrstängare, Dörrautomatik, Elektriska lås, Mekaniska lås, Digitala lås, Nyckeltillverkning, Beslagning, Säkerhetsanalys, Projektering, Installation, Driftsättning, Serviceavtal och Utbildning. Vi är i huvudsak verksamma i Dalarna och Gävleborg och har en positiv utveckling av verksamheten där vi växer årligen.


När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns många utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Om Göthes koncernen Göthes bildades 1861 och är idag ett av Europas äldsta företag inom lås-, beslag-, säkerhets- och teknikprodukter. Lång samlad erfarenhet, hög kompetens och stora resurser, gör Göthes koncernens olika företag till en ledande samarbetspartner inom respektive affärsområde.


Göthes koncernen är dessutom ett privatägt familjeföretag, som garanterar ett personligt engagemang till alla medarbetare och affärspartners, det vi kort och gott kallar "Göthes Andan".


Fakta Göthes Koncernen: Omsättning 344 Mkr. - 61 medarbetare


• Göthes Industribeslag AB, Falun; 253 Mkr. - 32 medarbetare • Göthes Säkerhet AB, Falun; 53 Mkr. - 23 medarbetare • Göthes Teknik AB, Falun; 12 Mkr. - 2 medarbetare • Beslaget AB, Stockholm; 26 Mkr. - 4 medarbetare


Intresserad? Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 12:a juni. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev till karriar@gothes.se Märk ansökan: Låstekniker


Kontaktpersoner och mer information om tjänsterna


VD Lars Brandt Telefon: 010 - 483 40 66 E-post: lars.brandt@gothes.se


Vice VD Christer Morell Telefon: 010 - 483 40 61 E-post: christer.morell@gothes.se

Comments


Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page