Göthes Säkerhet söker en utåtriktad serviceledare för säkerhetslösningar.

Uppdaterad: maj 10

Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften, är serviceinriktad med passion för att hjälpa människor. Gillar du tempo? Får energi av omväxling? I Göthes skapar vi nytta och mervärde för goda affärsrelationer i en framtidsbransch som växer.

Om tjänsten Rollen som serviceledare för säkerhetslösningar på Göthes Säkerhet innebär att du ansvarar för serviceuppdrag från kundbearbetning, försäljning och leverans inom främst lås-, larm- och passersystem. Arbetsuppgifterna kommer bestå av:

  • Att utveckla och bevara kundrelationer

  • Att svara i telefon och vara spindel i nätet, fördela samtal, ta emot och registrera order på ett ordnat och strukturerat sätt.

  • Planera in order, boka tekniker och meddela kund

  • Säkerställa material till order

  • Avsluta order och fakturera.

  • I förekommande fall ta emot och behandla reklamationer

  • Att samverka och engagera medarbetare

  • Att vara delaktig i Göthes Säkerhets förbättringsarbeten

Som serviceledare på Göthes Säkerhets får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och intresse. Är du intresserad av att utvecklas och lära dig mer för att leverera hög kunskap och leveranser i världsklass då har du rätt förutsättningar att bli en lagspelare inom Göthes Säkerhet.


Göthes Säkerhet är i en spännande fas! Med nytänk, smarta lösningar och drivna medarbetare ligger Göthes i framkant, allt för att göra kunden nöjd. På Göthes Säkerhet arbetar ett rutinerat gäng som alla är proffs på säkerhetslösningar. Vi värdesätter arbetsglädje likväl som hög kvalité. Uppdragen är många och växer, vi behöver bli fler, därav söker vi en ny serviceledare till gänget.


Vem är du? Vi söker dig som har en teknisk utbildning och gärna erfarenhet av arbete med säkerhetslösningar. Som person giller du att ha många bollar i luften, ha ordning och reda, målinriktad samt har ett strukturerat arbetssätt. Du har kunden i fokus och brinner för service. Du är intresserad av människor och att samarbeta med andra, erfarenhet av arbete som serviceledare eller inom kundtjänst är meriterande. B-körkort är ett krav. Liksom flytande svenska i tal och skrift.


För att trivas och lyckas på Göthes Säkerhet behöver du: Vara en serviceinriktad lagspelare. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.


Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Göthes Säkerhet till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!


Alltid sträva mot att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.


På Göthes Säkerhet är vi ärliga, lojala, och håller det vi lovar.


Intresserad? Ansökningar hanteras löpande. Du skickar in ditt CV och personliga brev till lars.brandt@gothes.se


Kontaktpersoner och mer information om tjänstern

VD Christer Morell Lars Brandt Telefon: 010 - 483 40 61

E-post: christer.morell@gothes.se


Säljare

Lars Brandt

Telefon: 010 - 483 40 66 E-post: lars.brandt@gothes.se


Om Göthes Säkerhet Göthes Säkerhet AB har ambitionen att skapa högsta möjliga mervärde och nytta till alla våra kunder. Som återförsäljare och installatör av ledande fabrikat kan vi guida rätt från enskild produkt till helhetslösningar. Genom hög kvalité och i nära samarbete med kunder och leverantörer skapas effektiva, tillförlitliga och långsiktiga relationer. Vi är 20 medarbetare inom Göthes Säkerhet. Vi är specialiserade och experter som jobbar framför allt med Låssystem, Larmsystem, Passersystem, Tvättstugebokning, Postboxar, Porttelefon, CCTV, Dörrstängare, Dörrautomatik, Elektriska lås, Mekaniska lås, Digitala lås, Nyckeltillverkning, Beslagning, Säkerhetsanalys, Projektering, Installation, Driftsättning, Serviceavtal och Utbildning. Vi är i huvudsak verksamma i Dalarna och Gävleborg och har en positiv utveckling av verksamheten där vi växer årligen.


När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns många utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Om Göthes koncernen Göthes bildades 1861 i Falun och firar i år 160 år! Idag ett av Europas äldsta företag inom lås-, beslag-, säkerhets- och teknikprodukter. Lång samlad erfarenhet, hög kompetens och stora resurser, gör Göthes koncernens olika företag till en ledande samarbetspartner inom respektive affärsområde.


Göthes koncernen är ett privatägt familjeföretag, som garanterar ett personligt engagemang till alla medarbetare och affärspartners, det vi kort och gott kallar "Göthes Andan".


Fakta Göthes Koncernen: Omsättning 310 Mkr. , 56 medarbetare


• Göthes Industribeslag AB, Falun; 230 Mkr. , 30 medarbetare • Göthes Säkerhet AB, Falun; 50 Mkr. , 20 medarbetare • Göthes Teknik AB, Falun; 10 Mkr. , 2 medarbetare • Beslaget AB, Stockholm; 20 Mkr. , 4 medarbetare

Ring vår Order & Kundservice

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER