top of page

Jubilarier 25 år på Göthes Säkerhet

Göthes Säkerhet har många trogna och engagerade medarbetare som gör ett fantastiskt jobb. Nu har turen kommit till att presentera Lars Thorwalls som varit anställd 25 år.


Lars Thorwalls

Berätta lite om hur det kom sig att du började på Göthes?


Efter elprogrammet där jag läste inriktning larm sökte Göthes en larmtekniker och jag blev erbjuden tjänsten vilket jag inte ångrat en dag.


Hur har det varit att jobba på Göthes under dessa 25 år? Har något förändrats?

Arbetet har varit riktigt roligt med varierande arbetsuppgifter och ett bolag som under alla dessa år har utvecklat och växt allt större. Det verkliga lyftet kom när Göthes förvärvade Dala Teleservice 2015 och Göthes Säkerhet bildades. Just det här med varierande arbetsuppgifter har skapat stimulans och gjort att jag trivts och fått personligutveckling. Att trivas med arbetskompisarna har också varit av stor vikt när man summerar dessa 25 år.


Har du någon anekdot från dessa 25 år?

Det finns så klart många minnen men resan och samtalen med Christer Morell, dåvarande VD som gjordes vid sammanslagningen till Göthes Säkerhet var både spännande, intressant och lärorik.Vad tycker du är viktigaste / har haft störst betydelse med ditt jobb?

Utvecklingen av låssystem från mekaniska till digitala och elektroniska har varit en spännande och intressant resa. Sen är kamratskapet väldigt bra bland oss på Göthes Säkerhet där alla alltid hjälps åt.


Du har ju haft ett antal kollegor genom åren och med tanke på din erfarenhet vad tycker du är viktigast att tänka på när man är ute, möter kunder och gör jobb?

Att man ser möjligheter, har en positiv och glad inställning som löser kundens problem. Att vara hjälpsam och tillmötesgående kommer man långt på.


Hur tror du Göthes ser ut om 25 år och hur ser branschen ut om 25 år?

Jag tror att Göthes fortfarande jobbar mycket med det som görs idag men att en förflyttning sker mer och mer mot digitalisering i olika varianter. Jag tror även att Göthes Säkerheten i framtiden kommer ta ansvar och erbjuda helheten för våra kunders säkerhet.


Hur skulle du sammanfatta dessa 25 år på Göthes Säkerhet med några få ord?

Familjärt, God stämning, Hög kompetens samt kontinuerlig utveckling.


Lars förändrade situation

Om du inte visste ändrades Lars situation drastiskt mars 2022 då han råkade ut för en hjärnblödning. Det har gjort att Lars nu är sjukskriven men är starkt motiverad att kämpa sig tillbaka till jobbet. Han tränar flitigt men det är svårt att säga hur lång tid det kommer ta. Just nu är fokus att hitta balansen mellan träning och återhämtning för att bygga upp sig så fort det är möjligt.


Tack Lars för dina 25 år här på Göthes och vi hoppas du kommer tillbaka inom kort så vi får se dig 25 år till på Göthes!


Comentários


Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page