top of page

Nu släcks kopparnäten, 2G och 3G ned. Vad behöver du göra?Utfasningen av koppar-, 2G- och 3G-näten är i full gång. De uppkopplade enheter som är beroende av dessa nät behöver därför anpassas till den nya teknologin – och det finns ingen tid att förlora. Det gäller att börja redan i dag, annars finns det en uppenbar risk att anpassningen blir försenad och att det får allvarliga konsekvenser för din verksamhet.

Alla enheter som är uppkopplade mot koppar-, 2G- och 3G-nät kommer att påverkas när dessa nät släcks ned. Det rör sig om allt från brand- och inbrottslarm till tekniska lösningar för feldetektering och övervakning. Med andra ord är det många kritiska system som riskerar att sluta fungera inom kort, vilket innebär att till exempel larmsignaler och nödrop inte når fram, eller att övervakningssystem och dataöverföring stoppas.

Det betyder att det är hög tid att ersätta föråldrade enheter med ny teknik. Att vänta kan få ödesdigra konsekvenser.


Högt tryck på tekniker – var ute i god tid

Ju närmare nedsläckningsdatumen vi kommer, desto större blir risken att de tekniker som kan utföra det fysiska utbytet redan är fullbokade – och därmed ökar risken för att kommunikationen från enheterna upphör.


Så här kommer du igång!

För att säkerställa att dina uppkopplade system fungerar utan avbrott framöver, och dra nytta av alla kommande möjligheter, gäller det att börja med migreringen i tid.

Det vill säga redan nu.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi till att se över om din verksamhet påverkas och vad som behöver åstadkommas samt hur vi kan hjälpa till med smidig övergång till nya tekniken med minimal driftstörning.


Commentaires


Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page