top of page

Utkörningserbjudande!

Uppdaterat: 5 maj 2020


För att förbygga eventuell spridning av COVID-19 samt förenkla din vardag med onödiga resor erbjuder vi kostnadsfri utkörning av beställningar i orterna Falun och Borlänge. Det vill säga Göthes Säkerhets erbjudande – Närservice med Närkompetens!Erhåll leverans samma dag

Ring in din beställning så packar vi din order och levererar samma dag i Falun och Borlänge – utan extra kostnad. Alternativ att ni hämtar i vår butik, Roxnäsvägen 14 i Falun efter överenskommen tid.

Erbjudandet om beställning gäller på varor som finns i vårt lager under våra ordinarie öppettider och gäller tillsvidare under denna COVID-19 situation, tills annat meddelas. Beställningar före kl 10.00 körs ut samma dag.

Vi reserverar oss för att produkter eventuellt tillfälligt är slut på lager. Vi reserverar oss även för utkörning av stora beställningar som inte går att få med i en personbil.


Vi finns till för dig

När du beställer av oss väljer vi alltid i samråd med dig produkter från de ledande varumärkena som passar just dina behov. Vi besitter hög kunskap för bästa leverans och service. Vi är specialiserade och experter inom lås, passersystem, byggnads – dörr- och fönsterbeslag, dörrautomatik, passagesystem, inbrottslarm, CCTV samt säkerhets och skyddsprodukter.


Ring Vår Order & Kundservice

eller ta direkt kontakt med någon av våra medarbetare

i laguppställningen, som finns här

Comments


Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page