top of page
Anchor 1

Våra tjänster

Brandlarm

Att få sitt företag och egendom förstörd i en brand är oftast förödande. Genom att installera ett modernt brandlarm får man tidig detektering på rök och värmeutveckling. Vi utför enklare brandlarm och utrymningsinstallationer i egen regi. När det gäller godkända brandlarmsinstallationer samarbetar vi med partners.

Fire Alarm
Brandlarm
Digitala Låssystem
iLOQ_sweden_2015_RGB_4219.jpg

Digitala låssystem

Digitala låssystem blir allt vanligare och utvecklas hela tiden. Det är ett väldigt bra val när man vill byta låssystem och få kontroll på nycklar och tillträden. De digitala låssystemen skiljer sin inte mycket när det gäller utseende eller användningssätt jämfört med mekaniska låssystem, men man får många andra egenskaper genom den digitala tekniken.

Inbrottslarm

Att skydda sitt företag med ett inbrottslarm är i dagens samhälle så gott som ett "måste". Vi projekterar, installerar och driftsätter de mest sofistikerade systemen som finns på marknaden idag. Vi utför larmklassade larmanläggningar larmklass 1-2 Att hjälpa kunden på distans s k fjärrsupport är en självklarhet för oss. På detta sätt kan kostnaden för kunden hållas ned. Sammankoppling av inbrottslarm och passersystem för att styra larmzoner via kortläsare tillhör vår vardag. Vi erbjuder våra kunder funktionsavtal för att säkerställa anläggningens status.

rob-sarmiento-85394-unsplash.jpg
Inbrottslarm
antonina-bukowska-142087-unsplash.jpg

Låssystem

Vi har lång erfarenhet av projektering, leverans och installation av patentskyddade lås och nyckelsystem, elektromekaniskalåskistor, motorlås, elslutbleck samt dörrbeslagningar. Vi jobbar även med nödutrymning, intrångsskydd samt återinrymningar. Projekteringshjälp/rådgivning samt offerthjälp vid större byggprojekt med byggare och andra installatörer. Egen låsverkstad med nyckeltillverkning och cylinderläggning, vi utför låsverkstads jobb åt kunder i hela Sverige. Vi har ett av nordens största lås och beslagslager i Falun vilket säkerhetsställer snabba och säkra låsleveranser.

Låssystem
Låsverkstad

Låsverkstad

I våra butiker får du tips och råd hur du bäst skyddar dit hem eller företag.

Vi har alla typer av lås, hänglås, beslag, kodlås, larmpaket samt mycket, mycket mer. Vi kopierar de flesta nycklar hemnycklar, cykelnycklar, mopednycklar, hänglåsnycklar. Viktigt att vara medveten om att nycklar kan vara kopierings skyddade.

archive-1850170.jpg
verne-ho-26453-unsplash.jpg

Passersystem

Vi har stor erfarenhet gällande installation och administration av passersystem. Många av länets största anläggningar har installerats av oss och vi har ständig kontakt med våra leverantörer för att alltid ha de senaste uppdateringarna både hårdvaru- och mjukvarumässigt. Vi utför allt ifrån el-låsmontage till utbildning av pc-programmen och har goda kunskaper gällande passersystem i nätverk. Vi erbjuder våra kunder funktionsavtal för att säkerställa anläggningens status.

Passersystem

Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal med oss innebär att anläggningens funktioner kontrolleras med jämna mellanrum t ex årligen. Detta bör man göra för att anläggningen ska behålla samma standard som när den installerades. Batterier kontrolleras och byts enligt föreskrivna intervaller för att systemet ska fungera störningsfritt vid ett strömavbrott. Vi kontrollerar att samtliga larmgivare såsom IR-detektorer har rätt bevakningsområde och ej är avskärmade p.g.a. ombyggnationer i lokalerna. Vi utför larmöverföringsprov till larmcentralen på samtliga karaktärer för att säkerställa en säker larmöverföring. Kunden får ett testprotkoll med status på anläggningen samt föreslagna åtgärder. Naturligtvis meddelar vi innan en servicetekniker kommer vilket ger kunden tid att tänka över och diskutera eventuella önskningar på ändringar eller kompletteringar. Dessa justeringar kan då planeras in och utföras vid avtalsbesöket. Eftersom våra tekniker utför allt från installation till programmering kan kunden alltid få support av en och samma tekniker.

Som kund är du alltid välkommen att ringa direkt till våra tekniker vilket är uppskattat. På detta sätt kan det mesta lösas smidigt per telefon.

Genom att teckna serviceavtal med oss kan du som kund vara trygg och veta att du har en anläggning som fungerar och som underhålls löpande. Detta gör att man slipper kostsamma akututryckningar av jourtekniker.

Business Handshake
Serviceavtal
rob-sarmiento-85394-unsplash.jpg

CCTV

Övervakningssystemen talar på ett enkelt och tydligt sätt om vem eller vilka som står på andra sida dörren eller vad det är som händer nere på lagret eller bakom hyllorna i butiken.

Tillstånd till kameraövervakning behövs om man avser att övervaka en plats som är fritt upplåten för allmänheten. I detta sammanhang är det ointressant om platsen är ett offentligt eller privat område. Strikt privata utrymmen eller områden som inte anses upplåtna för allmänheten är bostäder, villatomter, trappuppgångar i flerfamiljshus eller utrymmen och områden på arbetsplatser där allmänheten inte tillåts uppehålla sig.

CCTV

Mekaniskt skydd

Mekaniskt inbrottsskydd är alla de olika skydd som kan monteras för att göra det svårare för obehöriga att bryta sig in t.ex lås och fönsterlås, en gallergrind eller ett galler för fönstret.

Mekansikt skydd.jpg
Mekaniskt skydd
Hosting 1.jpg

Hostingtjänst

Finns behov av att hantera ditt passersystem online och säkra din data?

Med kombinerad erfarenhet och nyvunnen IT-kompetens har vi samarbete med Hosting Service Group som byggt en unik, driftsäker och användarvänlig plattform med fokus på säkerhet och användarvänlighet.

Digitala Väktaren

Den Digitala Väktaren analyserar händelser i realtid. Så fort något oegentligt dyker upp följer den händelserna. Dessa förmedlas direkt till polis som kan agera och ingripa. Dygnet runt, året runt, oavsett väder- och ljusförhållanden.

digitala mväktare.jpg

Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page