Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

Ring vår Order & Kundservice

 

Våra tjänster

Passersystem

Vi har stor erfarenhet gällande installation och administration av passersystem. Många av länets största anläggningar har installerats av oss och vi har ständig kontakt med våra leverantörer för att alltid ha de senaste uppdateringarna både hårdvaru- och mjukvarumässigt. Vi utför allt ifrån el-låsmontage till utbildning av pc-programmen och har goda kunskaper gällande passersystem i nätverk. Vi erbjuder våra kunder funktionsavtal för att säkerställa anläggningens status.

 

Inbrottslarm

Att skydda sitt företag med ett inbrottslarm är i dagens samhälle så gott som ett "måste". Vi projekterar, installerar och driftsätter de mest sofistikerade systemen som finns på marknaden idag. Vi utför larmklassade larmanläggningar larmklass 1-2 Att hjälpa kunden på distans s k fjärrsupport är en självklarhet för oss. På detta sätt kan kostnaden för kunden hållas ned. Sammankoppling av inbrottslarm och passersystem för att styra larmzoner via kortläsare tillhör vår vardag. Vi erbjuder våra kunder funktionsavtal för att säkerställa anläggningens status.

 

Brandlarm

Att få sitt företag och egendom förstörd i en brand är oftast förödande. Genom att installera ett modernt brandlarm får man tidig detektering på rök och värmeutveckling. Vi utför enklare brandlarm och utrymningsinstallationer i egen regi. När det gäller godkända brandlarmsinstallationer samarbetar vi med partners.

 

Låssystem

Vi har lång erfarenhet av projektering, leverans och installation av patentskyddade lås och nyckelsystem, elektromekaniskalåskistor, motorlås, elslutbleck samt dörrbeslagningar. Vi jobbar även med nödutrymning, intrångsskydd samt återinrymningar. Projekteringshjälp/rådgivning samt offerthjälp vid större byggprojekt med byggare och andra installatörer. Egen låsverkstad med nyckeltillverkning och cylinderläggning, vi utför låsverkstads jobb åt kunder i hela Sverige. Vi har ett av nordens största lås och beslagslager i Falun vilket säkerhetsställer snabba och säkra låsleveranser.

 

Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal med oss innebär att anläggningens funktioner kontrolleras med jämna mellanrum t ex årligen. Detta bör man göra för att anläggningen ska behålla samma standard som när den installerades. Batterier kontrolleras och byts enligt föreskrivna intervaller för att systemet ska fungera störningsfritt vid ett strömavbrott. Vi kontrollerar att samtliga larmgivare såsom IR-detektorer har rätt bevakningsområde och ej är avskärmade p.g.a. ombyggnationer i lokalerna. Vi utför larmöverföringsprov till larmcentralen på samtliga karaktärer för att säkerställa en säker larmöverföring. Kunden får ett testprotkoll med status på anläggningen samt föreslagna åtgärder. Naturligtvis meddelar vi innan en servicetekniker kommer vilket ger kunden tid att tänka över och diskutera eventuella önskningar på ändringar eller kompletteringar. Dessa justeringar kan då planeras in och utföras vid avtalsbesöket. Eftersom våra tekniker utför allt från installation till programmering kan kunden alltid få support av en och samma tekniker.

Som kund är du alltid välkommen att ringa direkt till våra tekniker vilket är uppskattat. På detta sätt kan det mesta lösas smidigt per telefon.

Genom att teckna serviceavtal med oss kan du som kund vara trygg och veta att du har en anläggning som fungerar och som underhålls löpande. Detta gör att man slipper kostsamma akututryckningar av jourtekniker.

 

Roxnäsvägen 14
Box 1928
791 19 Falun

Sverige

010-483 40 60

Öppettider vardagar 7:00-16:00

Låsservice Leksand

Tisdagar 12.00-15.30
Torsdagar 12.00-15.30

Järnavägen 11

793 33 Leksand

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

 ©  2018 Göthes Säkerhet AB