top of page
youniq-access-scaled.jpg

YOUNiQ - framtidens besöks- och  passersystem hantering

Med YOUNiQ slipper du hantera(borttappade) nycklar, taggar, kort, eller glömda PIN-koder då DU är nyckeln! Din identitet ägs och verifieras av DIG!

Nu är den här, DIN digitala identitet – som ägs och verifieras av DIG! Ett säkert, kostnadseffektivt och flexibelt besöks- och passersystem där DU är nyckeln! Göthes Säkerhet erbjuder den senaste tekniken genom produkten YOUNiQ för ett säkert, kostnadseffektivt och flexibelt besöks- och passersystem. Vid användning av YOUNiQ är nycklar och traditionella medel för att ta sig in i lokaler ett minne blott.

  • YOUNiQ är för dig som önskar ett säkrare, mer kostnadseffektivt och enklare besöks- och passersystem. Du slipper hantera(borttappade) nycklar, taggar, kort, eller glömda PIN-koder då DU är nyckeln med YOUNiQ!

  • YOUNiQ  är säkerhetslösningen som förenklar besök och hantering av personers tillträden och behörigheter.  Systemet kan även integreras med de ledande tillverkarna av passersystem i Sverige.

  • YOUNiQ är utformad att vara skalbar, snabb och exakt, samtidigt som den bibehåller de högsta nivåerna av bekvämlighet, integritet och säkerhet med biometrisk teknik.

  • Tekniken bakom YOUNiQ baseras på artificiell intelligens som bekräftar individens identitet genom dess unika ansiktsdrag.

  • Som administratör bestämmer du via inbjudan hur länge behörigheten ska gälla. Start- och slutdatum samt vilka timmar under dygnet.

Värde för dig som kund inom

Värde för dig som kund inom

YOUNiQ.jpg
  • Industri. Där höga krav på säkerhet (ID-06 SSG) finns.

  • Kontor och offentliga verksamheter. Många vill visa upp en fin, modern och säker fasad mot sina kunder och avgränsa vart personal har tillträden. YOUNiQ är beröringsfritt som är fördelaktigt för att minimera smittspridning. Bra möjligheter till integration av besökssystem för utskrift av ex. besöksbricka.

  • Gym, eller obemannade verksamheter. Ett passerkort eller telefon kan lånas ut, men det är svårare med ett ansikte

  • Hotell, boende uthyrning (boende, entré, gym, relax) Ansiktet blir nyckeln, slipper hantera nycklar, taggar och kort. Fysiska nyckelbärare är enkla att överlåta eller låna ut jämfört med ett ansikte.

youniq-verksamheter.jpg

Show room

Välkommen till oss där har vi ett eget YOUNiQ system från Precise Biometrics som vi kör och som även används till visning. Vi bjuder mer än gärna på en visning och berättar mer om passerlösningen, YOUNiQ - ansiktsigenkänning.

Fördelar och särdrag

Ansiktet är identiteten dvs nyckeln, vilket är ytterst svårt att överlåta eller låna ut. Kopplingar mot outlook minskar administrationen och mail erhålls när besökaren kommit. Man slipper hantera(borttappade) nycklar, taggar, kort, eller glömda PIN-koder då DU är nyckeln! Integration finns mot andra besöks och passersystem ex. RCO.

Så här fungerar det för Dig som användare 

YOUNiQ är ett centralt administrerat system där du som administratör skickar ut inbjudan via mail till den du vill ska ha access till dina lokaler, skåp, eller andra utrymmen. Den inbjudne registrerar sig via länken i mailet genom att ta en selfie eller väljer att erhålla en QR-kod. När en person närmar sig dörren tas en bild. Om bilden matchar den biometriska mallen som skapas av selfien låses dörren upp per automatik. Alternativ visar man upp QR-koden för kameran som öppnar om man har behörighet.

Du som administratör kan bestämma vid inbjudan hur länge den ska gälla. Start- och slutdatum samt vilka timmar under dygnet. YOUNiQ är således ett perfekt passersystem oberoende på om du administrerar många lokaler, på olika platser eller endast en lokal.

Stella FACE how it works complete proces

Ladda ner brochyr:

Kolla på film:

Kontakta oss

Intresserad av demo eller mer information om YOUNiQ produkter kontakta då Marcus B eller Jimmy B.

Göthes Säkerhet 

det säkra och hållbara valet som säkerhetsleverantör sen 1861!

Jimmy Birklin.jpg

Jimmy Birklin

Sälj/Projektör Lås och Säkerhetssystem

Ring vår Order & Kundservice

bottom of page