Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

Ring vår Order & Kundservice

Ofta lägre totalkostnad med digitala låssystem

Digitala låssystem är dyrare att köpa än mekaniska. Men förutsättningarna ändras om man tittar på den totala ägandekostnaden.

– Det är betydligt billigare att äga ett digitalt låssystem än ett mekaniskt under förutsättning att kunden åtgärdar en förlorad nyckel, säger Christer Wiberg, Iloqs landschef i Sverige.

Ungefär 3–5 procent av alla bostadsnycklar försvinner varje år men långt ifrån alla ersätts.

– Med mekaniska lås åtgärdas förlorade nycklar vanligtvis i lägenhetsdörren, men när det gäller gemensamma utrymmen är det ofta tekniska begränsningar som inte gör det möjligt att spärra bort nycklarna. Där har du en stor skillnad jämfört med digitala lås som du kan åtgärda precis överallt och till en betydligt lägre kostnad, säger Christer Wiberg.

Med digitala låssystem går det via programvara enkelt att visa, kontrollera och utöka eller ändra behörigheterna i systemet. Du behöver inte på förväg veta hur låssystemet ska se ut utan kan bygga på det vartefter.

Läs hela artikeln på SecurityUser.comRoxnäsvägen 14
Box 1928
791 19 Falun

Sverige

010-483 40 60

Öppettider vardagar 7:00-16:00

Låsservice Leksand

Tisdagar 12.00-15.30
Torsdagar 12.00-15.30

Järnavägen 11

793 33 Leksand

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

 ©  2018 Göthes Säkerhet AB