top of page
Demonstration
Anchor 1

Jobba hos oss

LARM & SÄKERHETSTEKNIKER

LÅSTEKNIKER

Om Göthes Säkerhet

Göthes Säkerhet AB har ambitionen att skapa högsta möjliga mervärde och nytta till alla våra kunder. Som återförsäljare och installatör av ledande fabrikat kan vi guida rätt från enskild produkt till helhetslösningar. Genom hög kvalité och i nära samarbete med kunder och leverantörer skapas effektiva, tillförlitliga och långsiktiga  relationer. Vi är 27 medarbetare inom Göthes Säkerhet. Vi är specialiserade och experter som jobbar framför allt med Låssystem, Larmsystem, Passersystem, Tvättstugebokning, Postboxar, Porttelefon, CCTV, Dörrstängare, Dörrautomatik, Elektriska lås, Mekaniska lås, Digitala lås, Nyckeltillverkning, Beslagning, Säkerhetsanalys, Projektering, Installation, Driftsättning, Serviceavtal och Utbildning. Vi är i huvudsak verksamma i Dalarna och Gävleborg och har en positiv utveckling av verksamheten där vi växer årligen.


När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns många utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Om Göthes koncernen


Göthes bildades 1861 i Falun och fyller i höst 161 år. Idag ett av Europas äldsta företag inom lås-, beslag-, säkerhets- och teknikprodukter. Lång samlad erfarenhet, hög kompetens och stora resurser, gör Göthes koncernens olika företag till en ledande samarbetspartner inom respektive affärsområde.

 
Göthes koncernen är ett privatägt familjeföretag, som garanterar ett personligt engagemang till alla medarbetare och affärspartners, det vi kort och gott kallar "Göthes Andan".


Fakta Göthes Koncernen: Omsättning 375 Mkr. - 70 medarbetare 
• Göthes Industribeslag AB, Falun; 275 Mkr. - 34 medarbetare
• Göthes Säkerhet AB, Falun; 61 Mkr. - 27 medarbetare
• Göthes Teknik AB, Falun; 12 Mkr. - 2 medarbetare
• Beslaget AB, Stockholm; 27  Mkr. - 7 medarbetare

Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page