top of page
Demonstration
Anchor 1

Jobba hos oss

KEY ACCOUNT MANAGER

LARM & SÄKERHETSTEKNIKER

LÅSTEKNIKER

Larm/säkerhetstekniker

Tjänsten som Larm/Säkerhetstekniker på Göthes Säkerhet innebär att du arbetar med service, driftsättning och nyinstallation av säkerhetssystem så som larm, kamera, passersystem, porttelefoni etc. Har du dessutom kunskaper inom lås, dörrstängare, samt dörrautomatiker är detta ett stort plus.

  • Vi söker dig som bidrar till den fina laganda och härliga stämningen som finns hos oss.

  • Vi söker dig som är ordningsam, ansvarskännande, positiv, lösningsorienterad, samarbetsvillig, strukturerad och noggrann.

  • Vi ser gärna att du  några års erfarenhet och kompetens inom Larm/Säkerhetsteknikeryrket.

  • Vi ser gärna att du har utbildning inom Teknik, IT, el-tele, eventuellt med någon eftergymnasial påbyggnad.

  • Vi sätter stort värde på din personlighet.​

Du är intresserad av människor och att samarbeta med andra, tidigare erfarenhet av arbete som Larm/Säkerhetstekniker är meriterande. Du har goda kunskaper, erfarenhet av svagströmsinstallationer samt kunskaper om nätverk/IT och data.

B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav. En förutsättning är att du inte förekommer i belastningsregistret.

Vi ser även gärna kvinnliga sökanden.

Intresserad
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev till karriar@gothes.se  Märk ansökan: Larm/Säkerhetstekniker

 

Kontaktpersoner och mer information om tjänsterna

VD
Lars Brandt
Telefon: 010 - 483 40 66
E-post: lars.brandt@gothes.se

Läs mer om tjänsten här >

Låstekniker

Tjänsten som Låstekniker på Göthes Säkerhet innebär att du arbetar med service och nyinstallation av lås, beslagning, dörrstängare, dörrautomatiker, nödutrymning etc. Har du dessutom kunskaper inom porttelefoni, passersystem eller larm är detta ett stort plus.

Gesäll- eller Mästarbrev eller annan vidareutbildning är meriterande men inte ett krav.

  • Vi söker dig som bidrar till den fina laganda och härliga stämningen som finns hos oss.

  • Vi söker dig som är ordningsam, ansvarskännande, positiv, lösningsorienterad, samarbetsvillig, strukturerad och noggrann.

  • Vi ser gärna att du  har några års erfarenhet och kompetens inom låsteknikeryrket.

 

Vi sätter stort värde på din personlighet. Du som person gillar att ha många bollar i luften, ha ordning och reda, målinriktad samt har ett strukturerat arbetssätt. Du har kunden i fokus och brinner för service. Du är intresserad av människor och att samarbeta med andra, tidigare erfarenhet av arbete som Låstekniker är meriterande.

Du har goda kunskaper om svagström och data. B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav. En förutsättning är att du inte förekommer i belastningsregistret.

 

Vi ser även gärna kvinnliga sökanden.

 

Intresserad
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev till karriar@gothes.se  Märk ansökan: Låstekniker

 

Kontaktpersoner och mer information om tjänsterna

VD
Lars Brandt
Telefon: 010 - 483 40 66
E-post: lars.brandt@gothes.se

Läs mer om tjänsten här >

Om Göthes Säkerhet

Göthes Säkerhet AB har ambitionen att skapa högsta möjliga mervärde och nytta till alla våra kunder. Som återförsäljare och installatör av ledande fabrikat kan vi guida rätt från enskild produkt till helhetslösningar. Genom hög kvalité och i nära samarbete med kunder och leverantörer skapas effektiva, tillförlitliga och långsiktiga  relationer. Vi är 27 medarbetare inom Göthes Säkerhet. Vi är specialiserade och experter som jobbar framför allt med Låssystem, Larmsystem, Passersystem, Tvättstugebokning, Postboxar, Porttelefon, CCTV, Dörrstängare, Dörrautomatik, Elektriska lås, Mekaniska lås, Digitala lås, Nyckeltillverkning, Beslagning, Säkerhetsanalys, Projektering, Installation, Driftsättning, Serviceavtal och Utbildning. Vi är i huvudsak verksamma i Dalarna och Gävleborg och har en positiv utveckling av verksamheten där vi växer årligen.


När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns många utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Om Göthes koncernen


Göthes bildades 1861 i Falun och fyller i höst 161 år. Idag ett av Europas äldsta företag inom lås-, beslag-, säkerhets- och teknikprodukter. Lång samlad erfarenhet, hög kompetens och stora resurser, gör Göthes koncernens olika företag till en ledande samarbetspartner inom respektive affärsområde.

 
Göthes koncernen är ett privatägt familjeföretag, som garanterar ett personligt engagemang till alla medarbetare och affärspartners, det vi kort och gott kallar "Göthes Andan".


Fakta Göthes Koncernen: Omsättning 375 Mkr. - 70 medarbetare 
• Göthes Industribeslag AB, Falun; 275 Mkr. - 34 medarbetare
• Göthes Säkerhet AB, Falun; 61 Mkr. - 27 medarbetare
• Göthes Teknik AB, Falun; 12 Mkr. - 2 medarbetare
• Beslaget AB, Stockholm; 27  Mkr. - 7 medarbetare

Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page