Jobba hos oss

Larm/säkerhetstekniker

Vi söker dig som har gedigen branscherfarenhet inom inbrottslarm, passersystem, TV-övervakning och brandlarm. Du ska klara av att arbeta i team och självständigt utföra arbeten hos våra kunder. Arbetsuppgifterna består av installation, programmering och servicearbeten samt dokumentation. Du har god social kompetens och en välutvecklad servicekänsla. Vi vill att din bakgrund innehåller minst 3 års dokumenterad erfarenhet av installation/service inom säkerhetsbranschen.

Låstekniker

Vi söker dig med några års branscherfarenhet inom låssmedsyrket. Vi ser att du har goda kunskaper av lås, nödutrymning, dörrautomatik och svagström. Du ska klara av att arbeta i team och självständigt utföra arbeten hos våra kunder. Du har god social kompetens och en välutvecklad servicekänsla. 

För tjänsterna gäller goda datakunskaper och B-körkort. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift. En förutsättning är att du inte förekommer i belastningsregistret.

Vill du arbeta i ett företag med stora utvecklingsmöjligheter och omväxlande arbetsuppgifter? 

Ansökan skickar du till ab@gothes.se

Kontaktpersoner och mer information om våra tjänster

VD

Christer Morell

Telefon: 010 - 483 40 61

E-post: christer.morell@gothes.se 

Säljare

Lars Brandt

Telefon: 010 - 483 40 66

E-post: lars.brandt@gothes.se

Om Göthes Säkerhet

Göthes Säkerhet AB har ambitionen att skapa högsta möjliga mervärde och nytta till alla våra kunder. Som återförsäljare och installatör av ledande fabrikat kan vi guida rätt från enskild produkt till helhetslösningar. Genom hög kvalité och i nära samarbete med kunder och leverantörer skapas effektiva, tillförlitliga och långsiktiga  relationer. Vi är 20 medarbetare inom Göthes Säkerhet. Vi är specialiserade och experter som jobbar framför allt med Låssystem, Larmsystem, Passersystem, Tvättstugebokning, Postboxar, Porttelefon, CCTV, Dörrstängare, Dörrautomatik, Elektriska lås, Mekaniska lås, Digitala lås, Nyckeltillverkning, Beslagning, Säkerhetsanalys, Projektering, Installation, Driftsättning, Serviceavtal och Utbildning. Vi är i huvudsak verksamma i Dalarna och Gävleborg och har en positiv utveckling av verksamheten där vi växer årligen.


När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns många utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Om Göthes koncernen


Göthes bildades 1861 i Falun och firar i år 160 år! Idag ett av Europas äldsta företag inom lås-, beslag-, säkerhets- och teknikprodukter. Lång samlad erfarenhet, hög kompetens och stora resurser, gör Göthes koncernens olika företag till en ledande samarbetspartner inom respektive affärsområde.

 
Göthes koncernen är ett privatägt familjeföretag, som garanterar ett personligt engagemang till alla medarbetare och affärspartners, det vi kort och gott kallar "Göthes Andan".


Fakta Göthes Koncernen: Omsättning 310 Mkr. , 56 medarbetare 
• Göthes Industribeslag AB, Falun; 230 Mkr. , 30 medarbetare
• Göthes Säkerhet AB, Falun; 50 Mkr. , 20 medarbetare
• Göthes Teknik AB, Falun; 10 Mkr. , 2 medarbetare
• Beslaget AB, Stockholm; 20 Mkr. , 4 medarbetare

Ring vår Order & Kundservice

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER