Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

Ring vår Order & Kundservice

 

Jobba hos oss

Göthes Säkerhet expanderar och söker därmed...

Larm/säkerhetstekniker

Vi söker dig som har gedigen branscherfarenhet inom inbrottslarm, passersystem, TV-övervakning och brandlarm. Du ska klara av att arbeta i team och självständigt utföra arbeten hos våra kunder. Arbetsuppgifterna består av installation, programmering och servicearbeten samt dokumentation. Du har god social kompetens och en välutvecklad servicekänsla. Vi vill att din bakgrund innehåller minst 3 års dokumenterad erfarenhet av installation/service inom säkerhetsbranschen.

Låstekniker

Vi söker dig med några års branscherfarenhet inom låssmedsyrket. Vi ser att du har goda kunskaper av lås, nödutrymning, dörrautomatik och svagström. Du ska klara av att arbeta i team och självständigt utföra arbeten hos våra kunder. Du har god social kompetens och en välutvecklad servicekänsla. 

För tjänsterna gäller goda datakunskaper och B-körkort. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift. En förutsättning är att du inte förekommer i belastningsregistret.

Vill du arbeta i ett företag med stora utvecklingsmöjligheter och omväxlande arbetsuppgifter? 

Frågor om tjänsterna besvaras av christer.morell@gothes.se

Ansökan skickar du till ab@gothes.se

Om Götheskoncernen

Göthes Koncernen grundades 1861, vilket gör företagskoncernen till ett av Sveriges äldsta och mest respekterade inom Säkerhetsbranschen.

 

Vi är idag en av de största Lås - & Beslagsgrossistföretagen i Skandinavien mot Dörr - & Fönsterindustrin. Vidare är vi Dalarnas äldsta Låssmeds företag, som vi under senare år utvecklat med en av marknadens mest kompletta säkerhetskoncept. Vi erbjuder våra kunder allt inom: Låssystem, Larmsystem, Passersystem, Kameraövervakning, Smart DNA samt Lås, Beslag och Säkerhetsprodukter.

Göthes Koncernen är idag en modern, kompetent och välkonsoliderad koncern. Vår gedigna branscherfarenhet kombinerat med ett intelligent affärssystem, effektiv logistik, hög produktkunskap samt ett stort affärsmanskap har gjort att vi vunnit professionella kunders förtroende och vi är nu i ett starkt expansivt skede. Göthes Koncernen omsatte 2015, 227 Mkr, presterat av 50 duktiga och ambitiösa medarbetare.

Roxnäsvägen 14
Box 1928
791 19 Falun

Sverige

010-483 40 60

Öppettider vardagar 7:00-16:00

Låsservice Leksand

Tisdagar 12.00-15.30
Torsdagar 12.00-15.30

Järnavägen 11

793 33 Leksand

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

 ©  2018 Göthes Säkerhet AB