top of page
Anchor 1

Digitala Låssystem

Varför Göthes? 


På Göthes förstår vi vikten av säkerhet och tillförlitlighet. Med vår expertis och kundfokuserade service erbjuder vi skräddarsydda säkerhetslösningar som skyddar ditt företag och dina tillgångar. Kontakta oss på info@gothes.se eller 010-483 40 71 för en konsultation. 

Om tjänsten


Våra digitala låssystem ger dig ökad kontroll på din säkerhet. Dessa system erbjuder inte bara traditionell låsning och upplåsning, utan även avancerad tillgångskontroll och möjlighet till integrering med andra säkerhetssystem. Med digitala lås från Göthes kan du enkelt hantera behörigheter, spåra användning och få realtidsrapporter, allt via en användarvänlig plattform. 

Unikt med Göthes


Varje installation är unikt anpassad för att möta ditt företags behov, från små företag till stora multinationella koncerner. Vårt engagemang för efterinstallationssupport och kontinuerlig service säkerställer att dina system alltid fungerar optimalt. 

Partners och Produkter


Vi samarbetar med ledande företag som iLOQ och ASSA ABLOY, vilket säkerställer att våra kunder får tillgång till de senaste och mest pålitliga digitala låssystemen på marknaden. Våra produkter inkluderar allt från enkla kodlås till avancerade biometriska system.

iloq-technology-s10-management.jpg

Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page