top of page
Anchor 1

Digitala Låssystem

Digitala låssystem blir allt vanligare och utvecklas hela tiden. Det är ett väldigt bra val när man vill byta låssystem och få kontroll på nycklar och tillträden. De digitala låssystemen skiljer sin inte mycket när det gäller utseende eller användningssätt jämfört med mekaniska låssystem, men man får många andra egenskaper genom den digitala tekniken.

Sju utmärkande egenskaper vid digitala låssystem är

1: En nyckel och ett system för alla lås. Den digitala tekniken har obegränsat med möjligheter och det gör att man kan hantera alla fastigheter, lås och nycklar i ett och samma system.

2: Hög säkerhet. Förlorade nycklar spärras snabbt och behörigheter ändras enkelt. Nycklar kan avprogrammeras och behöver därför inte förvaras säkert.

3: Full flexibilitet. Ändra enkelt vart en nyckel skall gå, vem som får passera ett lås eller spärra en borttappad nyckel.

4: Logghistorik. Få ut historik på vem och när någon har passerat ett lås, även på ställen som inte är uppkopplade mot internet.

5: Långsiktig ekonomi. En borttappad nyckel spärras och betyder inte byte av alla lås och nycklar. En nyckel till allt sparar många extranycklar. Låscylindrar och nycklar återanvänds.

6: Full frihet. Inga dyra och krångliga avtal med låssmeder. Man bestämmer själv hur man vill hantera låssystemet.

7: Smarta funktioner. Alla digitala låssystem har smarta funktioner, men hur och vad de kan göra är olika beroende på system.

iloq-technology-s10-management.jpg

Ring vår Order & Kundservice

bottom of page