Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

Ring vår Order & Kundservice

 

Digitala Låssystem

Digitala låssystem blir allt vanligare och utvecklas hela tiden. Det är ett väldigt bra val när man vill byta låssystem och få kontroll på nycklar och tillträden. De digitala låssystemen skiljer sin inte mycket när det gäller utseende eller användningssätt jämfört med mekaniska låssystem, men man får många andra egenskaper genom den digitala tekniken.

Sju utmärkande egenskaper vid digitala låssystem är

1: En nyckel och ett system för alla lås. Den digitala tekniken har obegränsat med möjligheter och det gör att man kan hantera alla fastigheter, lås och nycklar i ett och samma system.

2: Hög säkerhet. Förlorade nycklar spärras snabbt och behörigheter ändras enkelt. Nycklar kan avprogrammeras och behöver därför inte förvaras säkert.

3: Full flexibilitet. Ändra enkelt vart en nyckel skall gå, vem som får passera ett lås eller spärra en borttappad nyckel.

4: Logghistorik. Få ut historik på vem och när någon har passerat ett lås, även på ställen som inte är uppkopplade mot internet.

5: Långsiktig ekonomi. En borttappad nyckel spärras och betyder inte byte av alla lås och nycklar. En nyckel till allt sparar många extranycklar. Låscylindrar och nycklar återanvänds.

6: Full frihet. Inga dyra och krångliga avtal med låssmeder. Man bestämmer själv hur man vill hantera låssystemet.

7: Smarta funktioner. Alla digitala låssystem har smarta funktioner, men hur och vad de kan göra är olika beroende på system.

Roxnäsvägen 14
Box 1928
791 19 Falun

Sverige

010-483 40 60

Öppettider vardagar 7:00-16:00

Låsservice Leksand

Tisdagar 12.00-15.30
Torsdagar 12.00-15.30

Järnavägen 11

793 33 Leksand

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

 ©  2018 Göthes Säkerhet AB