top of page

Jubilarier 25 år på Göthes Säkerhet

Göthes Säkerhet har många trogna och engagerade medarbetare som gör ett fantastiskt jobb. Nu har turen kommit till att presentera Christan Beck som varit anställda 25 år.


Christian Beck

Berätta lite om hur det kom sig att du började på Dala Tele Service/Göthes?

Efter militärutbildningen åkte jag runt till installationsfirmor för larm men även elfirmor fick besök av mig. Jag lämnade betyg från skolan och en kort text om mig och vem jag var. Dalateleservice nappade och provanställde mig först genom kommunenspraktikplats. Jag måste ha skött mig skapligt för sedan över gick anställningen till fast anställning.


Hur har det varit att jobba på Göthes under dessa 25 år? Har något förändrats? Vad har gjort att du varit kvar och inte sökt dig vidare?

Arbetsuppgifterna har varierat en hel del, på Dalateleservice var det allt från trafikljus, klockor, telefoni till det vi arbetar med idag säkerhetsystem. Och det har varit roligt att få inblick i mycket. Det har även varit intressant att få vara på många olika små och stora industrier runt om i Dalarna.

Företaget har hela tiden växt sedan jag började på Dalateleservice och sedan vi blev uppköpta av Göthes och blev Göthes säkerhet har det hänt väldigt mycket på kort tid och det är en spännande resa man är med om.

Jag har hela tiden trifts väldigt bra med både arbetskamrater och de kunder jag fått vara hos.


Har du någon anekdot från dessa 25 år?

Det finns så klart många minnen, jobb och händelser man kommer ihåg men inget speciellt som sticker ut.


Vad tycker du är viktigaste/ har haft störst betydelse med ditt jobb?

Kamratskapet har och är väldigt bra bland oss på Göthes säkerhet den är jag väldigt tacksam över att få vara en del av. Alla har alltid hjälps åt.


Du har ju haft ett antal kollegor genom åren och med tanke på din erfarenhet vad tycker du är viktigast att tänka på när man är ute, möter kunder och gör jobb?

Vara serviceinriktad, ödmjuk och tänk dig in i hur du själv skulle vilja att det du installerar ska fungera.


Hur tror du Göthes ser ut om 25 år? och hur ser branschen ut om 25 år?

Jag hoppas att det fortfarande är ett familjeägt företag. Utvecklingen går fort fram och det gäller att hänga med i den, mycket kommer att styras från mobiltelefonen i framtiden tror jag.


Hur skulle du sammanfatta dessa 25 år på Göthes Säkerhet med några få ord?

Bra arbetskamrater, Trevliga kunder, Omväxlande arbeten.


Om du inte visste så har Christian blivit pappa och är föräldraledig på deltid.


Tack Christian för dina 25 år här på Göthes och vi hoppas på minst 25 år till!

Comments


Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page