top of page

Traka lanserar nyckelskåp enligt SSF3492Traka presenterar nu en ny lösning för nyckelhantering med extra högra krav på säkerhet. – En global ledande aktör inom nyckelhantering och administration måste också leva upp till lokala krav på säkerhet och därför har vi tagit fram nya produkter som uppfyller de hårdare SSF3492-kraven, säger Johan Lokind, Business Development Manager på Traka Norden.


I och med denna nya produkt kan Traka erbjuda ett bredare sortiment.


– Vi har nu färdigställt en större installation på ett nytt sjukhus i Stockholm och ser nu även en ökad efterfrågan inom telecom och större fastighetsägare. Vi har tagit fram två modeller, ett golvskåp med plats för upp till 180 nycklar samtett mindre väggskåp med upp till 60 nyckelpositioner.


Det senaste nyckelskåpet från Traka kan, som alltid, administreras både på skärmen offline eller online via programvaran Traka Web.


– Det ger en säker och pålitlig förvaring som klarar av både strömavbrott och problem med nätverk. Skåpen är enkla att hantera via en inbyggd tydlig touchskärm och inloggningen sker via valfri läsare och passerkort som exempelvis ID06-kort. Till programvaran Traka Web finns även flera integrationsmöjligheter.


Kontakta Göthes Säkerhet på 010 483 40 60 för mer information.

Comments


Commenting has been turned off.

Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page