top of page

Välkommen till Moskogen ”AirKey”!

”AirKey” Evvas svar på nyckel fritt låssystem som möjliggör större flexibilitet, enkelhet samt smidighet för både kunder och uthyrare. Vem hade kunnat tro att anrika Moskogen från 50-talet skulle få ”nyckellösa” dörröppningar!
Moskogen i vinterskrud


Hotell & Restaurang Moskogen har funnits allt sedan 1950-talet. Det var en man vid namn Kazimierz Konrad född i Polen som byggde upp anläggningen. Han påstås ha kommit i roddbåt från Finland där han var krigsfånge, men det är historia nu. Numera ingår Moskogen i Leksands Resort.

Moskogen är en naturnära och anrik anläggning som tar emot gäster och består idag av en hotellverksamhet med 44st hotellstugor med ett 100-tal bäddar samt en restaurang- och konferensverksamhet med

kapacitet för upp till ca 250 gäster. Bröllopsgäster är också en betydande del av verksamheten.


Idag är det Marit Anngård som är platschef efter familjen Nygårdh som drivit verksamheten sedan 1995 och efter många roliga och intressanta år var det till slut dags att ta nästa steg för verksamheten. – Vi fortsätter med att modernisera och skruva på detaljerna utan för den skull göra avkall på historien och den anda tidigare ägare förmedlat genom år. För oss är det viktigt att bevara kulturen och historiken på ett tidsenligt sätt. Exempelvis kommer vi prioritera konferensgäster och dess faciliteter lite mer framöver säger Marit.


En nyhet är att vi nu i vinter byt ut våra mekaniska cylindrar och nycklar mot Evva Airkey. Dvs numera behövs inga fysiska nycklar. Behörighet ges ut till gästens mobiltelefon eller en tagg som gästerna erhåller på plats. Detta tackvare Evva Airkey. Fördelarna är många men för att nämna några så behöver man inte göra cylinderbyte i fall man inte får tillbaka de fysiska nycklar. Vidare kan man dela ut och tids ställa behörigheter tex för mobila nycklar långt innan ankomst. Man behöver heller inte synka ankomst med receptionens öppettider. – Så här långt fungerar det klockrent för oss med låsbytet, vi har dock valt att i början enbart köra taggar då vi inom kort kommer byta bokningssystem. I de nya systemet kommer bokningssystemet integreras med Evva Airkey. Får vi bara det på plats kommer vi kunna erbjuda kunderna en flexibilitet som vi inte kunnat erbjuda tidigare avslutar Marit.

Comments


Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page