top of page

Heading 1

Säkerhet som Förändras. Trygghet som Består.

avigilon1.png

I en värld som ständigt förändras är säkerhet en konstant grundpelare. Det är här Avigilon träder in med sin revolutionerande säkerhetssvit - en berättelse om evolution och beständighet.

Avigilon introducerar en unik säkerhetssvit som erbjuder företag över hela världen en trygg och flexibel lösning för videoövervakning och åtkomstkontroll. Från de molnbaserade möjligheterna med Avigilon Alta till den robusta lokaldriften av Avigilon Unity - denna berättelse vävs samman med avancerad analys, och dess huvudsyfte är att skapa en användarupplevelse utan ansträngning, en där säkerheten är precis anpassad efter dina behov.

Den intuitiva designen är som en guide genom en oändlig labyrint. Överallt är åtkomst till din säkerhet möjlig, med en svit som är byggd för att vara enkel och innovativ. Utmaningarna kan vara komplexa, men för användaren bör säkerheten vara enkel och tydlig.

Berättelsen fördjupas med användningen av AI-drivna analyser. Livevideon blir överflödig när säkerhet blir självlärande och vet vad som verkligen betyder något. Upptäck, verifiera och agera - en triologi där AI förser varje handling med precision och syfte.

Slutligen, en garanti om förtroende. Videokamerorna följer den amerikanska försvarsauktorisationen, och hela Avigilon-säkerhetssviten är i överensstämmelse med globala regelverk. Den är byggd på en plattform av cybersäkerhet, där trygghet inte bara är en funktion utan en grundläggande princip.

Avigilon-säkerhetssviten är inte bara ett teknologiskt framsteg. Det är en berättelse om utveckling, beständighet och förtroende som skrivs in i varje kapitel av företagets säkerhetsresa.

Ring vår Order & Kundservice

bottom of page