top of page

Heading 1

Säkerhet som Förändras. Trygghet som Består.

avigilon1.png

I en värld som ständigt förändras är säkerhet en konstant grundpelare. Det är här Avigilon bidrar med sin revolutionerande säkerhetsportfölj - en Smart, Enkel, Öppen och Framtidssäkrad trygghetslösning.

 

Avigilons unika säkerhetsportfölj erbjuder företag över hela världen en trygg och flexibel lösning för videoövervakning och passerkontroll. Från de molnbaserade möjligheterna med Avigilon Alta till den robusta lokaldriften av Avigilon Unity – vävs det samman med avancerad analys, och dess huvudsyfte är att skapa en användarupplevelse utan ansträngning, en där säkerheten är precis anpassad efter dina behov.

 

Den intuitiva designen är som en guide genom en oändlig labyrint. Överallt är åtkomst till din säkerhet möjlig, med en produkt som är byggd för att vara enkel och innovativ. Utmaningarna kan vara komplexa, men för användaren bör säkerheten vara enkel och tydlig.

 

Smartheten i produkten kopplas samman i användningen av AI-drivna analyser. Livevideon blir överflödig när säkerhet blir självlärande och vet vad som verkligen betyder något. Upptäck, verifiera och agera - en triologi där AI förser varje handling med precision och syfte.

 

Det finns också en garanti om förtroende. Videokamerorna följer den amerikanska försvarsauktorisationen (NAAA), och hela Avigilon-säkerhetsportfölj är i överensstämmelse med globala regelverk. Den är byggd på en plattform av cybersäkerhet, där trygghet inte bara är en funktion utan en grundläggande princip.

 

Sammanfattningsvis erbjuder helhetslösningarna från Avigilons säkerhetsportfölj en Smartheten i AI-hårdvaran, en Enkelhet i användarupplevelsen, en Öppenhet för integrationer med allt inom internet of things samt Framidssäkrad design som kontinuerligt underhåller med de senaste uppdateringarna.

Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page