top of page
Business Handshake

Funktionsavtal

Att teckna ett funktionsavtal med oss innebär att anläggningens funktioner kontrolleras med jämna mellanrum t ex årligen. Detta bör man göra för att anläggningen ska behålla samma standard som när den installerades. Batterier kontrolleras och byts enligt föreskrivna intervaller för att systemet ska fungera störningsfritt vid ett strömavbrott. Vi kontrollerar att samtliga larmgivare såsom IR-detektorer har rätt bevakningsområde och ej är avskärmade p.g.a. ombyggnationer i lokalerna. Vi utför larmöverföringsprov till larmcentralen på samtliga karaktärer för att säkerställa en säker larmöverföring. Kunden får ett testprotkoll med status på anläggningen samt föreslagna åtgärder. Naturligtvis meddelar vi innan en servicetekniker kommer vilket ger kunden tid att tänka över och diskutera eventuella önskningar på ändringar eller kompletteringar. Dessa justeringar kan då planeras in och utföras vid avtalsbesöket. Eftersom våra tekniker utför allt från installation till programmering kan kunden alltid få support av en och samma tekniker.

Som kund är du alltid välkommen att ringa direkt till våra tekniker vilket är uppskattat. På detta sätt kan det mesta lösas smidigt per telefon.

Genom att teckna funktionsavtal med oss kan du som kund vara trygg och veta att du har en anläggning som fungerar och som underhålls löpande. Detta gör att man slipper kostsamma akututryckningar av jourtekniker.

Anchor 1

Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page