top of page

Klarabo valde säkerhetslösning iLOQ och Axema

Uppdaterat: 1 juli 2021
Klarabo Dalarna i Kvarnsveden i Borlänge uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Som ett led i arbetet ingår att säkerställa säkerheten till låga driftkostnader, en enkelhet för hyresgästerna samt hållbarheten. Därför föll valet att installera iLOQs digitala låssystem och Axemas passersystem och porttelefoni.


-Vi söker alltid efter enhetliga lösningar som samtidigt är klimatsmart och ekonomiskt hållbart, säger Malin Söderlund områdeschef Klarabo Dalarna.

Med valet av iLOQ uppfyller Klarabo kraven. I och med att nycklar och cylindrar kan återanvändas och omprogrammeras på ett säkert sätt när behörigheterna ändras. Inga batterier eller strömförsörjning behövs då strömmen som behövs för att ge tillträde genereras när nyckeln sätts i låset. Med andra ord innebär det inga eller försumbara driftkostnader.


Med Axema passersystem och porttelefoni erhåller Kalarabo en användarvänlighet och ett enkelt sätt att lägga till nya funktioner och inga avgifter eller löpande kostnader tillkommer. Axema är ett flexibelt, modernt och framtidssäkert passersystem och porttelefonisystem som byggt på en modern plattform och är utformat att enkelt byggas ut med plug-in moduler för funktioner som t.ex. tvättmaskin- och hisstyrning och larmstyrning. Med porttelefonen kan du svara och släppa in din besökare var du än befinner dig med mobilen. Ingen kabeldragning till lägenheterna krävs och det betyder en riktigt enkel och kostnadseffektiv lösning.


-Nu när vi är mål med installation och systemen varit i drift en tid kan vi konstatera att vi är nöjda med systemen. På denna korta tid kan vi redan se tids- och kostnadsbesparingar tack vare systemens förträffligheter, säger Malin Söderlund.

Comments


Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page