top of page

Säkerhet och tillförlitlighet för BRF och flerbostadshus 

Göthes Säkerhet hjälper bostadsrättsföreningar, BRF och flerbostadsägare att skapa trygga och säkra fastigheter för att lägenhetsinnehavarna ska känna sig bekväm med sitt boende. Samtidigt ska skötsel och administration vara enkelt och bekväm både för användaren, styrelsen eller fastighetsägare.

brf_hus.png

Göthes Säkerhet hjälper er med installation och service av

eller vad ni söker som BRF eller flerbostadshusägare. Vi erbjuder även support vid frågor eller akuta problem.

I våra lösningar tar vi ansvar för hela – eller valda delar – av administrationen av era säkerhetssystem. Vi utgår alltid från era behov, oavsett storleken på BRF eller flerbostadshus. Mer och mer går över till självbetjäning eller att låta säkerhetspartner sköta ex  administration av nyckel- och passersystemen som sparar både tid och ökar säkerheten för BRF:en och flerbostadshus.

Service att lita på

Du kommer märka att du får ett bemötande och en serviceupplevelse utöver det vanliga som kund hos oss. Detta är vår företagskultur och signum, som vi jobbar aktivt med. Hög service och genuin omtanke om våra kunder ligger oss varmt om hjärtat – och har alltid gjort.

Allt från en leverantör

Ofta är ert samlat säkerhetsskydd uppbyggt av många olika säkerhetssystem, ibland integrerade med varandra. Du har mycket att vinna på ha en leverantör med bred kompetens, som kan ta ett helhetsgrepp för olika produktområden. Och ett samlat ansvar för de olika delarna i leveransen – från installation till service och underhåll. En kontakt gör det enklare för dig!

Mer än 160 års erfarenhet

Vi är mycket stolta över vår historia och vad den ger och gett dig som kund: erfarenhet, stabilitet, leverans och trygghet. Som familjeföretag finns det en ägarhistorik ända sedan starten. Vi har ett långsiktigt sätt att arbeta och har växt från en järnbutik i Falun, till en av de få familjeföretag i Dalarna, Gästrikland som är säkerhetsleverantörer idag. En partner att lita på allt sedan 1861! På Göthes lever vi efter devisen att ”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och tillsammans kan vi göra mycket!”

Kontakta oss

Intresserad av demo eller mer information kontakta då oss. Se nedan eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.

Marcus Borgström.png

Alexander Rahm

Key account manager

010-483 40 90

076-304 40 81

Marcus Borgström.png

Marcus Borgström

Säljare

010-483 40 98

072-601 69 08

Marcus Borgström.png

Jimmy Birklin

Sälj/Projektör Lås och Säkerhetssystem

010-483 40 74

070-258 52 75

Ring vår Order & Kundservice

010-483 40 60

bottom of page